Bausch + Lomb Lacelle Jewel Contact Lens membuatkan mata penuh glamor dengan Corak Permata…
September 17, 2015

Assalamualaikum uallz!

Baru-baru ni, pada 11 September, Bausch + Lomb telah melancarkan Lacelle Jewel iaitu kanta lekap yang berwarna pakai buang bulanan di Malaysia dengan penuh glamour dan gilang gemilang.. Pertama kalinya kanta lekap ini berada di Malaysia.12032329_1164806543536521_1495823777_n12026474_1164807486869760_1840949744_n

Rekaan kanta yang nipis yang mana ketebalan bahagian tengahnya ialah 0.078mm, akan memberikan lebih keselesaan kepada si pemakai kanta lekap ini.. Bahan kanta ini dengan  kandungan air sebanyak 38% memberikan keselesaan terbaik..

11121542_1164806580203184_362983882_n12032559_1164806450203197_1618972008_n

Kanta lekap ini mempunyai 7 warna yang boleh pilih yang membawa makna tersendiri..

Antaranya ialah:

MELANITE BLACK -> Memberikan rupa pemalu kepada si penggoda yang pastinya akan menarik minat. Sederhana tetapi sofistikated.

TOPAZ BROWN -> Gemerlap asli yang menjadikan mata lebih menyerlah mengikut naluri. Serta mudah didekati.

CRYSTAL GREY -> Memberikan aura misteri dengan gaya beriluminasi. Keseimbangan diantara dramatik dan kemeriahan.

AMBER BROWN -> Peramah dan merendah diri yang bersesuaian dengan tahap sofistikasi dan elegan. Kelihatan bergaya dan mewah dengan kilauan itu.

AMETHYST VIOLET -> Memberikan sinaran mata yang signifikan melalui rona yang menunjukkan keriangan dan keberanian. Meninggalkan kesan yang penuh kemewahan.

SAPPHIRE BLUE -> Untuk mereka yang sukakan gaya yang lebih berani dan tidak gentar dilihat dengan kilauan kristal yang memberikan personaliti yang ideal. Keyakinan dan ketenangan dipamerkan.

PERIDOT GREEN -> Hebat dipadankan dengan sebarang warna kulit dan memberikan sinar mata yang menenangkan. Aura yang jelas menyegarkan.

**Nak pilih mana?? Hehe.. Eina pilih Crystal Grey! Hehe..12007064_1164806773536498_866707589_n

12021892_1164806923536483_1971815336_nKanta Lacelle Jewel telah dibuktikan tiada toksik dan tidak merengsakan mata kerana Lacelle kerana Lacelle hanya mempunyai warna tambahan yang selamat untuk mata.

PhotoGrid_1442155682802

PhotoGrid_1442154125745

12032529_1164807513536424_770381958_n

12023119_1164807356869773_1719299154_n

12029063_1164806983536477_1593380927_n

Eina dah try..memang selesa pakai walaupun buat pertama kali.. Pada mulanya memang macam tak selesa sebab eina dah lah pakai spek, tapi bila dah lama2 sikit, dah okay dah.. Mata eina grey.. Huu… Siap berkilauan permata lagi.. Hee.. Shine bright like a diamond! Bak kata Rihanna.. Hehe..12000095_1164807203536455_1033141730_n

Hari ahad tu, eina pergi ke event ni dengan 3 orang lagi blogger.. Sangat enjoy sebab kami dapat bergambar dengan Elizabeth Tan yang pakai lens ni jugak.. Best! 

Programme

Kepada sesiapa yang masih tercari-cari jenama contact lens yang nak dipakai.. Uallz boleh try jenama ni.. Sebenarnya jenama ni sudah terkenal di luar negara.. Memang sangat dipercayai dan dipakai oleh selebriti-selebriti popular di luar negara seperti di Singapura.12016558_1164806716869837_2093731598_n

12023269_1164807070203135_192746900_n

12030887_1164806056869903_1015140304_n

Untuk sebarang pertanyaan, uallz boleh contact details dibawah ini ye…

BAUSCH + LOMB (M) Sdn Bhd

Vivian Hoong, Pengurus Jenama (Penjagaan Penglihatan)

Email: vivian.hoong@bausch.com

Tel: 03-7680 8830

PENGHUBUNGAN AWAM – EverQuest Sdn Bhd

Jay Nee Chuah, Pengarah Pemasaran

Email: jaymee@everquest.com.my

Tel: 012-201 2088

12032392_1164807126869796_348779600_n

Yeayyhhh!! Done! Eina dah ada satu set contact lens jenama ni.. Uallz boleh lah try k!! Nak cantik dan menawan?? Jom try! Selamat mencuba! 😉

#bloggermalaysia

#einaangelnetwork

#careforyoureyes

#sunwaypyramid

#lacellejewel

#contactlens